Skip to main content

Bij LOCO Speelplaats in het centrum van Haarlem vinden kinderfeestjes en workshops een magische thuis. We bieden een scala aan creatieve en leuke activiteiten om elk feestje en workshop speciaal te maken. Van LEGO-bouwfeestjes tot IJsworkshops, onze speelplaats is de ideale plek voor kinderen om hun verbeelding de vrije loop te laten en onvergetelijke herinneringen te creëren. Kom langs en genieten van een betoverende ervaring vol spelplezier en leerzame momenten!

Wie zijn er dan zo LOCO?

De LOCO Speelplaats is een concept van LOCO Concepts. Met onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche en kinderfeestjes werd het tijd voor een eigen Speelplaats. Hier brouwen we al onze te gekke ideeën tot een locotastisch geheel in het centrum van Haarlem. LOCO Concepts is opgericht door Chantal Bakhuis, drijvende kracht achter het Natuur Speeleiland Haarlem en Playground Haarlem.

Don’t grow up. It’s a trap.

Wat is de LOCO Speelplaats?
Wat is de LOCO Speelplaats?

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar

Bij LOCO Speelplaats in Haarlem zijn onze kinderfeestjes en workshops speciaal ontworpen voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud. Of je nu een verjaardagsfeestje plant voor je kleuter of een leuke activiteit zoekt voor je pre-tiener, we hebben iets voor iedereen! Onze diverse selectie aan activiteiten biedt voor elk wat wils, zodat kinderen van verschillende leeftijden en interesses kunnen genieten van een onvergetelijke ervaring bij LOCO Speelplaats.

Bekijk de kinderfeestjes & workshops