Skip to main content

De informatie op deze website, www.loco-speelplaats.nl, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we streven naar nauwkeurigheid en het up-to-date houden van de informatie, kunnen we geen garantie geven met betrekking tot de volledigheid, betrouwbaarheid of juistheid ervan.

Gebruik van informatie op deze website is volledig op eigen risico. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor verlies of schade, direct of indirect, voortvloeiend uit het gebruik van deze website of de informatie die hierin wordt verstrekt.

Deze website kan links bevatten naar externe websites die buiten onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van deze externe sites. Het plaatsen van deze links impliceert geen goedkeuring of aanbeveling van de informatie of meningen die daarin worden weergegeven.

Alle inhoud op deze website, inclusief teksten, afbeeldingen en logo’s, is eigendom van www.loco-speelplaats.nl, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om deze inhoud zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren, reproduceren of verspreiden.

Wij behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen. Bezoekers van de website wordt aangeraden om regelmatig de disclaimer te controleren op wijzigingen.

Voor vragen of opmerkingen over deze disclaimer, neem contact met ons op via info@loco-speelplaats.nl.